Psycholoog Almere

Therapie in Kortrijk met therapeut Elisabeth van Kraniken

Helaas is mijn praktijk gesloten. Ik neem geen nieuwe cliënten aan.


Behandeling in het hier en nu

De behandeling speelt helemaal in het hier en nu. Wat je nu voelt, nu beleeft, nu merkt; maar ook wat ik als behandelaar merk aan je. De meeste mensen vinden dat een heel plezierige manier van werken omdat je echt iets kunt doen. Je leert naar jezelf luisteren.
Daarmee laat de behandeling je groeien als mens. Je weet beter wat je wilt, hebt meer overzicht, snapt dat je altijd keuzes hebt en kunt die ook vol overtuiging nemen.

Verdieping en verrijking

Wie je bent, wat je kunt en wat je wilt is net zo belangrijk als de manieren om je klacht te behandelen. Het gaat om jou. Ik neem de tijd om je te leren kennen. Je klacht, maar vooral ook jou. Je merkt dat ik snel tot de kern kan komen, dat ik je goed kan helpen onder woorden te brengen wat er speelt.

Je klacht oplossen is één van de doelen die we ons stellen. Persoonlijke groei is net zo belangrijk. Eigenlijk gaat het één niet zonder het ander. Maar het motiveert je meer als je merkt dat je iets nieuws kunt of bereikt hebt dan als je een klacht achter je laat.

Psycholoog Kortrijk: verschillende klachten en therapieën

Je kunt met heel uiteenlopende klachten terecht voor therapie bij Psycholoog Kortrijk. Meer weten over verschillende klachten en therapieën? Klik op één van de volgende links:

Wat ik voor jou kan doen...

Wil je meer weten over Therapie Kortrijk? Bel of mail Elisabeth van Kraniken - Therapie Kortrijk voor een afspraak. Ik ben benieuwd naar je verhaal en wil je graag helpen.

Direct hulp nodig?

Contact met psycholoog

Naar de psycholoog

Wanneer ga je naar een psycholoog? En als je er bent, wat ga je dan zeggen? Wat gaat een psycholoog eigenlijk doen?
Lees verder

Vragen?

Je kunt gerust contact met mij opnemen!