Psycholoog Almere

Wanneer ga je naar psychologen in Kortrijk?

Met welke psychologische vragen kun je naar Psycholoog Kortrijk?

Er zijn heel veel verschillende vragen, problemen of moeilijkheden die ik help behandelen. Vaak is het voor cliënten lastig precies te formuleren wat er speelt. Van gevoelens van ongeluk, tot slapeloosheid en bijvoorbeeld piekeren.

Samenwerken

Belangrijk om te weten is: ik weet de antwoorden ook niet. De behandeling is een weg die we samen afleggen. Een samenwerking. In de behandelkamer zullen we je samen verkennen. Ik voel mee, ik geef terug en confronteer je waar nodig. Altijd vanuit onze samenwerking en daarin ondersteun ik je. Zo help ik je opnieuw richting te vinden en mogelijke uitzichten op jouw eigen antwoorden.

Aarzel niet

Aarzel vooral niet en stel je vraag of vertel me waar je mee zit. Via telefoon of mail. Dan kan ik je verhaal horen/lezen en vertellen hoe ik je kan helpen. Ik nodig je uit voor een gesprek of indien nodig verwijs ik je door.

Soorten psychologische problemen

Al zou ik alle bekende vragen en klachten op een rijtje zetten, dan nog kan de jouwe er niet tussen zitten. Jouw beleving, je gevoel en de manier waarop je er voor jezelf woorden aan geeft — die is uniek. Dat gezegd hebbende, misschien herken je je in een of meer van de volgende omschrijvingen

 • je zit vast
  Misschien in je baan, in een situatie, of… in jezelf. Wat de omstandigheden ook zijn, je hebt het gevoel dat je klem zit, dat er geen beweging meer is in je leven. En het lukt je niet dat te doorbreken.
 • je bent bang
  En niet zo’n beetje ook - om te falen, of dat er iets misgaat, of je bent bang voor iets of een situatie. Je realiseert je dat jouw angst je leven kleurt. Je vermijdt plekken of situaties. Je doet misschien niet alles dat je zou willen doen.
 • je hebt pijn
  Het leven kan harde klappen uitdelen. De meeste kun je aan; alleen of met vrienden en familie. Maar soms niet. Dan kan een psycholoog je helpen.
 • iets klopt niet
  Je kijkt naar jezelf. Je kijkt naar je leven. En iets klopt er niet. Je hebt geen idee wat. Je merkt kleine dingen aan jezelf: huilerig, slecht slapen, misschien wat kortaf en teruggetrokken. Wat is er aan de hand? Waarom is dit zo?

Maak een afspraak

Meer weten over Psychologen Kortrijk, heb je een specifieke vraag over jezelf of als je wilt weten wat ik voor jou zou kunnen doen: bel me even voor een afspraak of stuur een mail naar Psychologen Kortrijk - Elisabeth van Kraniken.

Direct hulp nodig?

Contact met psycholoog

Naar de psycholoog

Wanneer ga je naar een psycholoog? En als je er bent, wat ga je dan zeggen? Wat gaat een psycholoog eigenlijk doen?
Lees verder

Vragen?

Je kunt gerust contact met mij opnemen!